Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Jagt og Fiskeri. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Jagt og Fiskeri.

Generel information

Denne Online Shop drives og ejes af Jagt og Fiskeri

Jagt og Fiskeri ApS
Danmarksgade 8
9900 Frederikshavn
CVR-nr. 25907078

Tlf. 98 42 31 46
E-mail: salg@jagtogfiskeri.com

Bank konto: Reg: 9006 Kontonr: 4561618432

Jagt og Fiskeri ApS blev etableret i maj 2003.

Levering

Hos Jagt og Fiskeri bestræber vi os på en hurtig og effektiv levering af alle vores varer. Leveringstid 1-3 arbejdsdage.

Fortrydelsesret

Hos Jagt og Fiskeri har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret. Det vil sige at du kan fortryde dit køb op til 14 dage fra modtagelsen af varen. Du skal blot sende varen tilbage i væsentligste samme stand og mængde som den er modtaget, inden for de 14 dage. Udover at sende varen tilbage til os, kan du også udnytte din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen på Posthuset. Vælger du dette giv da venligst Posthuset besked på at sende varen retur med det samme, således at Jagt og Fiskeri ikke skal vente uforholdsmæssigt mange dage på at få varen retur. Hvis du vælger at sende varen, skal det ske til vores adresse:

Jagt og Fiskeri ApS
Danmarksgade 8
9900 Frederikshavn

Det er dig som kunde der betaler fragten for at sende varen tilbage. Returneret varer sendt pr. efterkrav vil blive nægtet modtaget. Når vi har modtaget varen retur, og har haft tid og mulighed til at kontrollere at den lever op til betingelserne for fortrydelse, sørger vi for at tilbage dine penge til dig. Tilbagebetalingen foregår via kontooverførelse – Vedlæg derfor altid en kopi af din faktura påført dine kontooplysninger Reg og kontonr. således vi kan tilbageføre dit tilgodehavende.

Bestilling

Bestilling af varer foregår Online. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter & alle kontrakter indgås på Dansk.

Registrering af oplysninger

Vi videregiver ikke informationer til tredjepart i nogen henseender. De data, som køber opgiver, når der sker oprettelse som kunde, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Ordre med E-mail

Når ordren er bestilt vil du modtage en e-mail med din bestilling med ordrenummer og andre relevante oplysninger. Du kan altid få en kopi din ordrebekræftelse. Du er naturligvis også velkommen til at sende en mail til jagtogfiskeri@mail.dk hvis du ønsker, at vi skal fremsende en kopi til dig.

Betaling

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort og Visa/Dankort ( Vi tager ikke gebyr for betaling med disse kort )

Bank overførsel til Reg: 9006 Kontonr: 4561618432

Husk at opgive ordrenummer, navn og adresse, hvis du forudbetaler. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Jagt og Fiskeri eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Jagt og Fiskeri, Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Du skal selv stå for  returnering af reklamationen.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Jagt og Fiskeri ApS
Danmarksgade 8
9900 Frederikshavn

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken: Gerne ordrenummer og eller fakturanummer. Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.:

Bemærk: Vi modtager ikke returpakker pr. efterkrav.